web 2.0

Forumgratuit.ro

Creeaza un forum

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SERVICIULUI

Blogratuit.ro este un serviciu ce permite crearea gratuita de bloguri.

Responsabilitati si obligatii:

Obligatiile societatii : Informatiile comunicate pe site sunt furnizate ca atare. Societatea nu ofera nicio garantie, explicita sau implicita si nu isi asuma nicio responsabilitate relativa la utilizarea acestor informatii.
Aceste informatii pot fi modificate sau actualizate fara preaviz.

Obligatiile utilizatorului: Utilizatorul site-ului este responsabil de daunele de orice natura, materiala sau imateriala, indirecte, cauzate tertilor, inclusiv site-ului Blogratuit.ro, ce rezulta din utilizarea sau exploatarea ilicita a site-ului in sine sau a unuia din elementele sale, oricare ar fi cauza si locul de producere a acestor daune si garanteaza Blogratuit.ro consecinte in urma reclamatiilor si a actiunilor care il au ca obiect.
Utilizatorul site-ului Blogratuit.ro renunta la dreptul de a face recurs importiva Blogratuit.ro in cazul demersurilor angajate de un tert impotriva sa, din cauza utilizarii si/sau exploatarii ilegale a site-ului Blogratuit.ro.

Responsabilitati legate de login si parola

La inregistrare primiti un login si o parola. Sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolei si a login-ului, si sunteti responsabil de orice activitate derulata sub parola sau login-ul dvs.. Trebuie sa informati imediat Blogratuit.ro in cazul in care este efectuata o utilizare neautorizata a parolei sau a contului dvs sau orice alt atac la securitatea blogului si trebuie sa va asigurati ca va deconectati din cont la sfarsitul fiecarei sesiuni. Blogratuit.ro nu poate si nu va fi responsabil de pierderi sau de daune ce rezulta din nerespectarea acestei conditii.

Responsabilitati legate de continut

Recunoasteti si sunteti de acord ca toate informatiile, codurile, datele, textele, programele, muzica, sunetul, fotografiile, imaginile, grafica, videourile, conversatiile pe chat, mesajele, dosarele sau alte continuturi, fie ca sunt difuzate public sau transmise in privat, sunt responsabilitatea persoanei care se afla la originea continutului. Aceasta inseamna ca dvs. si nu Blogratuit.ro , sunteti responsabil de modurile si continuturile transmise, inclusiv, dar nu limitat la, toate greselile sau omiterile din vreun continut, sau de orice pierdere sau dauna suportata din cauza unui astfel de continut semnalat, transmis prin email sau in orice alt fel, prin intermediul serviciilor noastre.

Date si securitate

A fost luat totul in calcul pentru a evita orice incetinire sau intrerupere neasteptata a serviciilor dar este imposibil sa prevedem intreruperile sau sa garantam ca nu va avea loc o incetinire de sistem. Nicio problema de retea, de server sau alte pene nu sunt acoperite de vreo garantie. Nicio rambursare nu poate fi efectuata in cazul vreunei intreruperi a serviciului, a unei daune sau pierderi de continut. Mai multe sisteme sunt puse in functiune pentru a asigura securitatea continutului. Astfel, o salvare a tuturor datelor dvs. este efectuata zilnic. In schimb, nicio salvare anume a unui blog, dump, suport al datelor nu va fi furnizat, oricare ar fi motivul evocat.

Utilizarea datelor personale

Utilizind acest site, sunteti de acord ca site-ul nostru sa utilizeze datele dvs. personale pe care le-ati comunicat. Aceste date sunt necesare pentru a va adresa in special newsletter-uri si pentru a va permite sa beneficiati de anumite servicii oferite de acest site.


Este posibil sa comunicam la terti informatiile non-personale sub forma colectiva.

In cazul in care am recurs la terti pentru prelucrarea datelor dvs. personale, ne asiguram ca acestia respecta Carta noastra de Confidentialitate si toate masurile de confidentialitate si de securitateprevazute..

De asemenea,putem comunica informatiile la terti in circumstante precise in special la cererea autoritatilor publice, cu scopul de a preveni fraude sau daune iminente, sau cu scopul de a asigura securitatea retelei noastre si a serviciilor.

Puteti refuza sa ne furnizati informatiile personale si/sau puteti refuza cookies in navigatorul dvs. Totusi, aceasta poate perturba functionarea anumitor servicii sau functiuni.

In functie de posibilitati si la cerere, puteti accesa informatiile dvs. personale pentru a le modifica sau sterge in caz de eroare.

Continutul ilegal

Nu sunt permise blogurile care accepta sau favorizeaza piratajul programelor, hacking-ul, spamming-ul, atacurile impotriva retelelor sau serverelor, pornografia, afirmatii rasiste, crime impotriva umanitatii, activitati inadecvate pe servere sau orice alta actiune care violeaza legile aplicabile. Orice blog ce contine texte, link-uri, imagini, animatii, videouri si orice alt continut considerat ilegal va fi sters fara preaviz. Blogratuit.ro isi rezerva dreptul de a sterge contul sau blogul cu continut ilegal. Orice continut sau act ilegal poate fi raportat serviciilor in cauza si urmarit in justitie.

Limitarea serviciilor.

Produsele si serviciile pot fi folosite doar in scopul prevazut, pentru care aceste produse si servicii au fost create. Nu puteti utiliza produsele si serviciile , sau sa le asociati unui continut sau activitati care reprezinta un atac la persoana ;

  • Continut ilegal, nociv, amenintator, abuziv, defaimator, vulgar, obscen sau reprehensibil din punct de vedere etic
  • Continut care releva informatii ce permit identificarea copiilor cu o varsta mai mica de 18 ani sau care le exploateaza imaginile.

Conditii de utilizare a blogului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest blog utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cokkies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- Mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- Mesajele ce incita la - sau evoca - practici ilegale sunt interzise.
- Subiectele trebuie sa coincida cu temele generale propuse.
- Mesajele destinate explicit sau implicit pentru parenaj si/sau publicitate sunt interzise.
- Daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor!
- Va rugam sa postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va rugam sa fiti atenti la gramatica si ortografie.

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii.

Respectarea drepturilor de proprietate si de marca:

Ansamblul elementelor pe care le vedeti, pe care le cititi pe site este protejat prin legea drepturilor de autor. In nici un caz nu puteti utiliza, distribui, copia, reproduce, modifica, denatura sau transmite site-ul sau elemente din site, cum ar fi texte, imagini fara autorizatie scrisa si prealabila din partea societatii. Marcile si logourile ce figureaza pe site sunt proprietatea societatii sau fac obiectul unei autorizatii de utilizare. Niciun drept sau licenta nu vor fi atribuite pentru vreunul din aceste elemente fara autorizatie scrisa din partea societatii sau a tertilor, detinatori ai drepturilor de marca sau de logo figurind pe site. Societate isi rezerva dreptul de a urmari orice act de contrafacere a drepturilor sale de proprietate intelectuala, inclusiv in cadrul unei actiuni penale.

Modificarea conditiilor generale

Aceste conditii generale pot fi modificate in orice moment, la discretia Blogratuit.ro. Toate conturile vor trebui sa fie in conformitate cu toate schimbarile aduse politicii site-ului, cu un preaviz de 30 de zile.

Acceptarea conditiilor:

Utilizind serviciile Blogratuit.ro, acceptati , fara limita sau calificare, sa respectati si sa satisfaceti termenii serviciului si modificarile sale punctuale, dar si toate celelalte directive semnalate sau reguli aplicabile in cadrul oricarui serviciu specific.


Blog gratuit

© 2021 Blogratuit.ro